Naše vrijednosti

Kako uopće definirati što je integritet?


Integritet znači činiti pravu stvar iz vlastitog, osobnog uvjerenja – iz odgovornosti za našu tvrtku, poslovne partnere i kao član društva. U to se također ubraja ustrajnost kada je u pitanju promicanje ispravnih načela i principa – neovisno o emocionalnom, ekonomskom i društvenom pritisku.

„Mi kao Uprava imamo jasan stav:  zalažemo se samo za „čisto“ poslovanje i ne toleriramo kršenje pravila. Ukažite ako nešto nije u redu i ako postoje problemi. Zajedno ćemo pronaći konstruktivna rješenja. Svatko od nas odgovoran je za svoje ponašanje. Presudno je na koji način živimo u skladu s ovim načelima i vrijednostima naše grupe.“

Uprava Porsche Holding

Upravo kako bi se postigao ovaj cilj pokrenut je projekt na razini cijelog Volkswagen koncerna pa tako i u tvrtki Porsche Croatia kao njegovoj članici, koji pored prodajnih ciljeva predstavlja fokus u okviru definirane Strategije Koncerna do 2025. godine.

Together4Integrity, kraće T4I („Zajedno za integritet“), cjelovit je program usklađenosti, kulture i integriteta unutar Volkswagen koncerna. S programom T4I koncern teži izvrsnosti u području usklađenosti, kulture i integriteta u svim markama, regijama i društvima u pogledu procesa, struktura, stavova i ponašanja.
www.porsche-holding-karriere.com/en/about-us/porsche-holding