Compliance

Kodeks ponašanja

U više od 60 godina svoga postojanja Porsche Holding je stekao izvrstan ugled u preko 20 europskih zemalja, u Kini i Južnoj Americi. Vrhunski proizvodi, kvaliteta usluge, ali i društvena odgovornost te visoki etički zahtjevi stvorili su od Porsche Holdinga najuspješniju europsku tvrtku u području trgovine vozilima, originalnim dijelovima i dodatnom opremom.

Za globalnu tvrtku kao što je Porsche Holding, Compliance podrazumijeva pridržavanje moralnih načela i pravila koja uvelike nadilaze lokalni zakonodavni okvir. Ta su pravila obuhvaćena kodeksom poslovnog ponašanja (Code of Conduct) koji vrijedi na svim razinama društva i za sve njegove djelatnike, u svim zemljama u kojima je Porsche Holding aktivan.

Porsche Croatia je dio Porsche Holdinga te s njim dijeli identitet i sustav vrijednosti. Kodeks poslovnog ponašanja Porsche Holdinga preuzet je u potpunosti i primjenjuje se bez iznimke na sve djelatnike Porsche Croatije. Temeljne vrijednosti Porsche Holdinga među kojima su orijentiranost na kupca, maksimalna učinkovitost, stvaranje nove vrijednosti, međusobno uvažavanje, odgovornost i ustrajnost za nas predstavljaju temelj na kojem želimo graditi svoj uspjeh.

Kodeks ponašanja Porsche Croatije