Društveni angažman

Sponzorstvo – Dječja igrališta

Cilj ovog projekta je donacija sredstava za uređenje igrališta dječjih vrtića na hrvatskim otocima te diljem hrvatske. Ekološki prihvatljiva dječja igrališta uređena su u prepoznatljivom duhu automobilskih marki koje Porsche Croatia zastupa u Hrvatskoj, a posebno smo pazili na sigurnost kako bi se djeca igrala bezbrižno u svakom trenutku.

U ovom 10-godišnjem razdoblju donirana su sredstva i uređena igrališta čak 20 dječjih vrtića.
U prekrasnom Motovunu, u središtu Istre, pod pokroviteljstvom tvrtke Porsche Croatia, generalnog uvoznika za automobilske marke Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Audi, SEAT i ŠKODA otvoreno je dječje igralište Veli Jože. To je jubilarno 20. dječje igralište u sklopu donatorskog projekta kojim je tvrtka pokazala svoju brigu za budućnost Hrvatske. Dječje igralište Veli Jože je posebno jer se radi o tematskoj cjelini s jedinstvenim spravama izrađenima za općinu Motovun, koje opisuju povijesnu cjelinu Motovuna. Uz razigranu dječicu, otvorenju igrališta pridružile su se i ambasadorice marke SEAT, olimpijke Ana i Lucija Zaninović, načelnik općine Motovun, gospodin Tomislav Pahović te član Uprave Porsche Croatije, gospodin Ivo Ivančević.


Pod pokroviteljstvom Porsche Croatia dosad su obnovljena vrtićka dječja igrališta na sljedećim lokacijama:

OŠ Antun Stjepan Radić te dvije područne škole u Gunji i Rajevom selu, Dječji vrtić "Lastavica" na otoku Ugljanu, Dječji vrtić "Korčula" na otoku Korčuli, Dječji vrtić "Cvrčak" na otoku Lošinju, Dječji vrtić "Mrvica" na otoku Braču; Dječji vrtić "Vis" na otoku Visu, Dječji vrtić "Girice" na otoku Cresu, Dječji vrtić "Pahuljica" na otoku Rabu, Dječji vrtić "Vanđela Božitković" na otoku Hvaru; Dječji vrtić "Carić" na otoku Pagu, Dječji vrtić "Katarina Frankopan" na otoku Krku, Dječji vrtić "Grohote" na otoku Šolti, Dječji vrtić "Čok" na otoku Pašmanu, Dječji vrtić "Pčelica" na otoku Murteru; Dječji vrtić „Lastavica“ na otoku Lastovu, Dječji vrtić „Orkulice“ na Dugom otoku, Dječji vrtić „Orebić“ na poluotoku Pelješcu, Dječji vrtić „Dobropoljana“ na otoku Pašmanu; Dječji vrtić na otoku Braču i Dječji vrtić na otoku Pagu.

 

Sestre Zaninović svečano otvorile dječje igralište u Motovunu

Galerija otvorenja 2014

Galerija otvorenja 2012

Galerija otvorenja 2011

Galerija otvorenja 2010

Galerija otvorenja 2009

Galerija otvorenja 2008

Galerija otvorenja 2007