Prodajno/servisna mreža

Obavijest o organizaciji prodajne i servisne mreže

Uredba o skupnom izuzeću sporazuma o distribuciji i servisiranju motornih vozila (Narodne novine br. 37/2011 od 30. ožujka 2011. – u daljnjem tekstu također: Uredba, a koja je zamijenila Uredbu istovjetnog naziva od 28. srpnja 2004., objavljenu u NN br. 105/04) propisuje uvjete za skupno izuzeće sporazuma o distribuciji i održavanju motornih vozila, određuje uvjete koje ovi sporazumi moraju sadržavati, ograničenja ili uvjete koje sporazumi ne smiju sadržavati, kao i druge uvjete koji se moraju ispuniti za skupno izuzeće takvih sporazuma od primjene odredbi Zakona o zaštiti tržišnog natjecanja (Narodne novine br. 79/09. od 07. srpnja 2009., sa zadnjom izmjenom 80/2013 od 28. lipnja 2013.).

Nazivi i adrese od strane Porsche Croatia d.o.o. ovlaštenih trgovaca i servisera za motorna vozila marke Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i ŠKODA dostupni su na internetskim stranicama pojedine marke.

S 01.01.2006. i stupanjem na snagu odredbi Uredbe iz 2004., Porsche Croatia d.o.o. na mrežu za prodaju novih vozila marki, kojih je Porsche Croatia d.o.o. generalni uvoznik za Republiku Hrvatsku, primjenjuje kvantitativni selektivni distribucijski sustav.

Temeljem odredaba Uredbe, u odnosu na ovlaštene servisere, kao i na prodaju originalnih dijelova ovih marki Porsche Croatia d.o.o. od 01.01.2006. primjenjuje isključivo kvalitativni selektivni distribucijski sustav.

Nazivi i adrese od strane Porsche Croatia d.o.o. ovlaštenih servisera za motorna vozila marke Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i ŠKODA dostupni su na Internet stranicama pojedine marke. Informacije o tijeku kandidature za dobivanje statusa ovlaštenog servisnog partnera, Porsche Croatia d.o.o. mogu se dobiti na sljedećoj adresi:

Porsche Croatia d.o.o.
Miroslava Miholića 2
PP 367
HR-10010 Zagreb

E-mail:
service-support@porschecroatia.hr

Kontakt osoba: Andreas Mitulinski

Ovlašteni Volkswagen partneri
Ovlašteni Audi partneri
Ovlašteni ŠKODA partneri
Ovlašteni SEAT partneri
Ovlašteni CUPRA partneri
Ovlašteni VW partneri gospodarskih vozila