Pogodnosti za naše zaposlenike

Prijevoz

Našim zaposlenicima osiguravamo plaćene troškove prijevoza.

Skraćeni petak

Radni tjedan raspoređen je na način da petkom završavamo radni dan u 14h. Želimo da našim zaposlenicima vikend krene što prije kako bi se posvetili privatnim obvezama i obitelji.

Omogućen parking

Našim zaposlenicima je osiguran besplatan parking.

Prigodno nagrađivanje zaposlenika

Svake godine želimo zahvaliti našim zaposlenicima na uloženom trudu i radu te ih darujemo prigodnima nagradama poput božićnice, uskrsnice, dara u naravi za njihovu djecu do 15 godina starosti, kao i darom u naravi za sve zaposlenike.

Slobodni dani

Potičemo i nagrađujemo slobodnim danom društveno odgovorno ponašanje naših zaposlenika poput darivanja krvi i volontiranja.

Slobodan dan za prvi polazak djeteta u vrtić i prvi razred osnovne škole za roditelje

Želimo da naši zaposleni roditelji pruže punu podršku svojoj djeci prilikom prvog dana vrtića i škole te im na tako važan dan poklanjamo slobodan dan.

Briga o zdravlju zaposlenika

Svjesni smo da je briga o vlastitom zdravlju na zaposlenikovoj listi prioriteta i zato pružamo svim zaposlenicima besplatne godišnje sistematske preglede. Povoljnije uvijete sistematskih pregleda osiguravamo i članovima njihovih obitelji.

Topli obrok

Vodimo brigu da zaposlenici svaki dan imaju omogućen kuhani ručak.

Povoljniji uvjeti kreditiranja

Našim zaposlenicima osigurali smo povoljne uvjete kreditiranja u našoj matičnoj banci.

Dobrovoljni mirovinski fond

Svim zaposlenicima želimo osigurati što bezbrižniju budućnost te uz njih same sudjelujemo u ulaganju u njihovu mirovinu kroz uplate u dobrovoljni mirovinski fond, odabran od strane zaposlenika.

Plaćeni dopust i novčana (solidarna) pomoć za zaposlenike

I u dobrim i u lošim životnim situacijama želimo biti uz zaposlenika te isplaćujemo novčanu pomoć kod rođenja djeteta, smrti člana uže obitelji, kod elementarnih nepogoda, naknada za bolovanje duže od 90 dana

Stručne edukacije

Osluškujući njihove prioritete i potrebe nudimo svojim zaposlenicima stručni razvoj te kontinuirano usavršavanje, kako korištenjem internih resursa tako i angažmanom vanjskih suradnika

Opuštajuća zona (Relax room)

Kako bismo potaknuli još veću produktivnost naših zaposlenika osigurali smo mjesto za one neophodne trenutke odmora tijekom radnog dana - u našoj sobi za opuštanje uz besplatno voće, tople i hladne napitke.