Volkswagen

Više od 40 milijuna vlasnika širom svijeta odabralo je Volkswagen zbog visoke kvalitete i inovativnih tehnologija.

Volkswagen je najveći proizvođač automobila u Europi i jedan od vodećih proizvođača na svijetu. Glavna načela Volkswagena su pouzdanost, iskustvo i tehnološka efikasnost. 

Napredne tehnologije i sveobuhvatno iskustvo u inovacijama omogućavaju Volkswagenu da već danas implementira futurističke ideje u moderna vozila. Najbrži sportski automobil, najefikasniji motor ili ekološki najprihvatljivije vozilo, primjeri su Volkswagenovih ciljeva i težnji ka usavršavanju tehnologije i otvaranju novih horizonta.

Audi

Audi je proizvođač premium vozila koja kombiniraju profinjeni stil i napredna tehnička i tehnološka rješenja. Marka je veoma uspješna zahvaljujući kreativnosti, posvećenosti, entuzijazmu i težnji da zadovolji potrebe svojih klijenata u svim segmentima. 

"Napredak kroz tehniku" - Obvezujući slogan na svim razinama razvoja brenda - u voznim karakteristikama, naprednim tehnološkim rješenjima, integraciji s mobilnom tehnologijom, dizajnu i brizi za okoliš.

SEAT

Osnovana 1950. godine Sociedad Española de Automóviles de Turismo S.A. odnosno SEAT - ukratko opisano cool i urbana marka mladenačkog duha stvorena u Barceloni. Upravo taj duh Barcelone prožima naše modele kroz našu pozitivnu energiju, optimizam i kreativnost, a cilj nam je stvarati dostupna i atraktivna rješenja urbane mobilnosti koja prate moderan život.

SEAT se kontinuirano razvija i unaprjeđuje. Naša vozila su inovativna, zabavna za voziti, svježeg dizajna uz maksimalnu povezanost s modernim tehnologijama.

Urbana muzika, urbana kultura i urbana mobilnost su utkane u naš DNA.

CUPRA

CUPRA je nekonvencionalna i drugačija marka koja objedinjuje emocije, elektrifikaciju i performanse te iz Barcelone nadahnjuje svijet progresivnim automobilima i doživljajima. Naši modeli su stvoreni da potiču užitak u vožnji i autima i želimo pružiti unikatna i drugačija iskustva, kako na cesti tako i izvan nje.

CUPRA je puno više od automobilističke marke, ona predstavlja lifestyle i obraća se svima koji traže nešto drugačije i žive puni emocija. U našim modelima se vide glavne vrijednosti marke: uzbudljive performanse; emotivan i stylish dizajn; nekonvencionalan pristup koji izaziva status quo.

Škoda

Pregršt prostora, najnovije tehnologije, najnapredniji sigurnosni sustavi potpore... u svaki dio automobila i svog poslovanja marka Škoda ugradila je jedan cilj. A to je istinsko zadovoljstvo svakog kupca.

Tražeći uvijek nove odgovore na stara pitanja, istražujući nove puteve, Škoda dosljedno stvara mala i velika pametna rješenja za jednostavniji i ispunjeniji život. 

Volkswagen Gospodarska vozila

Kao vodeći proizvođač lakih gospodarskih vozila u svijetu, Volkswagen Gospodarska vozila iz temelja redizajniraju urbano kretanje roba i usluga na održiv način kako bi poboljšali kvalitetu života, posebno u gradskim središtima.

Izvrsne tehničke karakteristike, udobnost, sigurnost i briga o okolišu principi su koji daju smisao novim modelima i rješenjima.

MOON

E-mobilnost temeljena na baterijama trenutno je najperspektivnija i najbrže dostupna CO2 neutralna tehnologija u velikom opsegu. Kako bi se postigao napredak, potrebna je i dobro razvijena infrastruktura za punjenje. U tu je svrhu i osnovan brend MOON.

MOON predstavlja skup rješenja unutar domene e-mobilnosti koja su namijenjena da korisnicima električnih vozila omoguće sigurno i komforno punjenje vozila. 

Das Weltauto

"Das WeltAuto" je međunarodni koncept pod okriljem društva Volkswagen AG za prodaju rabljenih vozila. Nositelj žiga programa rabljenih vozila "Das WeltAuto" je društvo Volkswagen AG. Slogan "Provjerena rabljena vozila" govori za sebe - rabljena vozila iz ponude Das WeltAuta dolaze iz provjerenih i sigurnih izvora, sa stvarnom kilometražom i servisnom poviješću.

Marka "Das WeltAuto" sinonim je za: Sigurnost, Povjerenje, Pouzdanost i Transparentnost. Cilj programa rabljenih vozila koji se na tržištu plasira pod nazivom "Das WeltAuto" je profesionalna organizacija i izgradnja poslovanja trgovaca koja kupcima osigurava najvišu kvalitetu vozila i atraktivne dodatne usluge.