Volkswagen

Više od 40 milijuna vlasnika širom svijeta odabralo je Volkswagen zbog visoke kvalitete i inovativnih tehnologija.

Volkswagen je najveći proizvođač automobila u Europi i jedan od vodećih proizvođača na svijetu. Glavna načela Volkswagena su pouzdanost, iskustvo i tehnološka efikasnost. 

Napredne tehnologije i sveobuhvatno iskustvo u inovacijama omogućavaju Volkswagenu da već danas implementira futurističke ideje u moderna vozila. Najbrži sportski automobil, najefikasniji motor ili ekološki najprihvatljivije vozilo, primjeri su Volkswagenovih ciljeva i težnji ka usavršavanju tehnologije i otvaranju novih horizonta.

Audi

Audi je proizvođač premium vozila koja kombiniraju profinjeni stil i napredna tehnička i tehnološka rješenja. Marka je veoma uspješna zahvaljujući kreativnosti, posvećenosti, entuzijazmu i težnji da zadovolji potrebe svojih klijenata u svim segmentima. 

"Napredak kroz tehniku" - Obvezujući slogan na svim razinama razvoja brenda - u voznim karakteristikama, naprednim tehnološkim rješenjima, integraciji s mobilnom tehnologijom, dizajnu i brizi za okoliš.

SEAT

Osnovana 1950. godine Sociedad Española de Automóviles de Turismo S.A. odnosno SEAT - ukratko opisano cool i urbana marka mladenačkog duha stvorena u Barceloni. Upravo taj duh Barcelone prožima naše modele kroz našu pozitivnu energiju, optimizam i kreativnost, a cilj nam je stvarati dostupna i atraktivna rješenja urbane mobilnosti koja prate moderan život.

SEAT se kontinuirano razvija i unaprjeđuje. Naša vozila su inovativna, zabavna za voziti, svježeg dizajna uz maksimalnu povezanost s modernim tehnologijama.

Urbana muzika, urbana kultura i urbana mobilnost su utkane u naš DNA.

CUPRA

CUPRA je nekonvencionalna i drugačija marka koja objedinjuje emocije, elektrifikaciju i performanse te iz Barcelone nadahnjuje svijet progresivnim automobilima i doživljajima. Naši modeli su stvoreni da potiču užitak u vožnji i autima i želimo pružiti unikatna i drugačija iskustva, kako na cesti tako i izvan nje.

CUPRA je puno više od automobilističke marke, ona predstavlja lifestyle i obraća se svima koji traže nešto drugačije i žive puni emocija. U našim modelima se vide glavne vrijednosti marke: uzbudljive performanse; emotivan i stylish dizajn; nekonvencionalan pristup koji izaziva status quo.

ŠKODA

Pregršt prostora, najnovije tehnologije, najnapredniji sigurnosni sustavi potpore... u svaki dio automobila i svog poslovanja marka ŠKODA ugradila je jedan cilj. A to je istinsko zadovoljstvo svakog kupca.

Poznati po pametnim praktičnim rješenjima, ŠKODA automobili su baš u svakom smislu Simply Clever. 

Volkswagen Gospodarska vozila

Kao vodeći proizvođač lakih gospodarskih vozila u svijetu, Volkswagen Gospodarska vozila iz temelja redizajniraju urbano kretanje roba i usluga na održiv način kako bi poboljšali kvalitetu života, posebno u gradskim središtima.

Izvrsne tehničke karakteristike, udobnost, sigurnost i briga o okolišu principi su koji daju smisao novim modelima i rješenjima.

MOON

E-mobilnost temeljena na baterijama trenutno je najperspektivnija i najbrže dostupna CO2 neutralna tehnologija u velikom opsegu. Kako bi se postigao napredak, potrebna je i dobro razvijena infrastruktura za punjenje. U tu je svrhu i osnovan brend MOON.

MOON predstavlja skup rješenja unutar domene e-mobilnosti koja su namijenjena da korisnicima električnih vozila omoguće sigurno i komforno punjenje vozila. 

Das Weltauto

Marka Das WeltAuto najveća je na rastućem tržištu rabljenih vozila u Hrvatskoj, a može se pohvaliti i prestižnim priznanjem Best Buy Award dobivenim od strane kupaca za najbolju prodajnu mrežu rabljenih automobila u omjeru tražene cijene i ponuđene kvalitete.

Slogan "Provjerena rabljena vozila" govori za sebe - rabljena vozila iz ponude Das Weltauta dolaze iz provjerenih i sigurnih izvora, sa stvarnom kilometražom i servisnom poviješću.