O nama

Porsche Croatia d.o.o. generalni je zastupnik za marke Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, MOON i Volkswagen Gospodarska vozila. Tvrtka je osnovana u travnju 1999. godine, a od 2013. postaje članom najveće europske automobilske maloprodajne obitelji, one Porsche Holdinga iz Salzburga koja posluje u dvadesetak zemalja diljem Europe, ali i u Južnoj Americi te Kini.

Porsche Croatia d.o.o. na hrvatskom tržištu automobila drži udio od približno 30%. Osim uvozom i distribucijom vozila, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA te Škoda vozila, a zajedno sa svojim ovlaštenim partnerima kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske kao i kompletna rješenja za električnu mobilnost.

Od samog osnutka poslujemo u skladu sa zapadnoeuropskim standardima. Naša privrženost kontinuiranom podizanju kvalitete očituje se i kroz primjenu DIN EN ISO Norme 9001-2015 u sustavu upravljanje kvalitetom. Prvo certificiranje provedeno je 2005. od strane akreditiranog certikacijskog tijela, od kada kontinuirano unaprjeđujemo naš sustav.