Održivost

Održivost znači održavanje netaknutog okoliša, društveni i ekonomski sustavi s dugoročnom održivošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Volkswagen grupa te Porsche Croatia mogu utjecati na te sustave na razne načine i aktivno preuzimati odgovornost da daju doprinos njihovoj održivosti.

 

Compliance (Usklađenost)

Za koncern Volkswagen, Compliance (usklađenost) znači pridržavanje zakonskih zahtjeva, internih politika i propisa, etičkih načela te vlastitih vrijednosti u svrhu zaštite društva i njegovih marki. Društvo može biti održivo uspješno samo ako posluje u skladu s načelima integriteta, poštuje zakonske odredbe na globalnoj razini te ispunjava preuzete obveze i etička načela.

 

Priključi se, pokreni se!

E-mobilnost temeljena na baterijama trenutno je najperspektivnija i najbrže dostupna CO₂ neutralna tehnologija u velikom opsegu. Kako bi se postigao napredak, potrebna je i dobro razvijena infrastruktura za punjenje.
U tu je svrhu i osnovan brend MOON koji predstavlja skup rješenja unutar domene e-mobilnosti koja su namijenjena da korisnicima električnih vozila omoguće sigurno i komforno punjenje vozila.