E-mobilnost

U Porsche Croatiji svojim privatnim i poslovnim kupcima nudimo sveobuhvatan asortiman električnih automobila i infrastrukture za punjenje, čime na jednom mjestu omogućujemo sva rješenja za vrhunsku električnu mobilnost.

 

MOON - CJELOVITA RJEŠENJA ZA E-MOBILNOST

S markom MOON privatnim i poslovnim kupcima nudimo kućnu i javnu infrastrukturu za punjenje, usluge punjenja u pokretu i rješenja za održivost, skladištenje i punjenje električne energije te sve odgovore na vrhunsku e-mobilnost na jednom mjestu. Važan dio naših integriranih rješenja također je savjetovanje, dizajn i podrška, uključujući pomoć u dobivanju odobrenja i subvencija te financiranje po mjeri. Sve je to važan popratni dio naše ponude. Naša sveobuhvatna energetska rješenja u području e-mobilnosti praktična su, kvalitetna, inteligentna i pristupačna, prilagođena vašim osobnim ili poslovnim potrebama.

 

MOON CITY ZAGREB

MOONCITY ZAGREB je centar za inovacije, kompetencije i iskustva za novu i električnu mobilnost. Poštivanje i zaštita prirode i prirodnih resursa sastavni je dio MOON vizije.

MOONCITY ZAGREB NA 150m2 pruža fascinantno iskustvo u kojem se elektro mobilnost i budući oblici mobilnosti mogu doživjeti na zanimljiv način. Privatni i poslovni korisnici na licu mjesta mogu pronaći individualne savjete o početku e-mobilnosti s naglaskom na infrastrukturu za punjenje i skladištenje, kao i na održivu uporabu energije. U sklopu Z centra unutar podzemnih garaža posjetiteljima je otvorena besplatna punionica za 8 električnih vozila s MOON punjačima.