Prodajno servisna mreža

Prije samo 20 godina isporuka originalnih dijelova odvijala se jedanput mjesečno. Vozači koji nisu mogli toliko čekati, morali su se zadovoljiti dijelovima sumnjive kvalitete, ugrađenima u sumnjivim radionicama.

Danas, uz razgranatu trgovačko-servisnu mrežu u Hrvatskoj vozači automobila VW koncerna mogu biti sasvim bezbrižni. Ne samo da na jednom mjestu mogu dobiti sve što im je potrebno za automobil, nego im je za svaki originalni dio zajamčena Audi, SEAT, CUPRA, Škoda i Volkswagen kvaliteta. Dvogodišnja garancija na ugrađene originalne dijelove i rad te mobilno jamstvo predstavljaju dodatnu sigurnost za kupca i njegovo vozilo.

Ukoliko dođe do nevolje na putu, servisna mreža svojim kupcima osigurava mobilno jamstvo 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Djelatnici će dijagnosticirati kvar u što kraćem roku i dati točnu procjenu troškova prije početka radova. Nije važno da li je do problema došlo na glavnoj zagrebačkoj ulici ili negdje drugdje, trgovačko-servisna mreža pokriva teritorij čitave Hrvatske te osigurava dolazak ekipe u najkraćem mogućem roku.

Sve su to samo neke od prednosti za naše kupce. Ali najvažnije je da kupnjom bilo kojeg automobila marke Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Škoda, kupci dobivaju sigurnost u vožnji i pouzdanog partnera koji brine da njihovi automobili voze i voze i voze...