Naš doprinos prirodi

 

Compensating by planting

Prvi i jedinstveni cjeloviti program u Hrvatskoj i regiji koji tvrtkama, gradovima, općinama i ostalim zainteresiranima omogućuje nadoknadu proizvedenih emisija CO2 i neutralizaciju vlastitog ugljičnog otiska putem sadnje stabala.
Program u kojem je Porsche Croatija u 2021. sudjelovala te sadnjom 1000 sadnica kompenzirala 25 tona ugljičnog dioksida.

 

Project #1hour

Baš kao i zaposlenici Volkswagen Grupe diljem svijeta, zaposlenici Porsche Croatije pozvani su da na Dan planete Zemlje odmaraju od posla na sat vremena kako bi se pozabavili zaštitom okoliša. Između ostalog, klimatski kviz daje povoda za razmišljanje kako bi se utvrdio ili kritički ispitao vlastiti CO2 otisak. Konkretni prijedlozi za zaštitu klime na radnom mjestu prikupljaju se nakon #Project1Hour, komuniciraju putem društvenih mreža grupe i njezinih brendova, a ideje za poboljšanje se provode gdje je to moguće.

 

 

Izvješće o održivosti Porsche Holdinga Salzburg

Izvješće pokazuje dosljedan daljnji razvoj naše predanosti održivosti i namijenjeno je našim zaposlenicima, kupcima, partnerima i svim ostalim zainteresiranim stranama. Njegovim objavljivanjem činimo svoje aktivnosti na ovom području transparentnima, interno i eksterno te pokazujemo da je održivost već čvrsto ukorijenjena u našu korporativnu strategiju.

Više informacija