Donacije & Sponzorstva

Porsche Croatia i Porsche leasing donirali 1,5 milijuna kuna za potresom pogođena područja

Tvrtke Porsche Croatia i Porsche leasing početkom 2021. su uplatile 1.500.000,00 kuna na račun Državne riznice Republike Hrvatske koji je otvoren u sklopu akcije "Pomoć za obnovu nakon potresa" s ciljem prikupljanja financijskih sredstava namijenjenih sanaciji šteta u Sisačko-moslavačkoj županiji i drugim pogođenim područjima.

Porsche Croatia donacijom žrtvama potresa nastavlja pružati pomoć lokalnoj zajednici u sklopu svoje strategije društveno odgovornog poslovanja, u okviru koje je u travnju prošle godine donirala novčana sredstva Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević za borbu protiv koronavirusa.

Dodijeljene stipendije Koraka u život novoj generaciji studenata

Porsche Croatia s ponosom sudjeluje u humanitarnoj akciji "Korak u život" u organizaciji Rotary kluba Zagreb Kaptol, a u kojoj se dodjeljuju stipendije u iznosu 1.600,00 kuna mjesečno za cijelo vrijeme redovnog studiranja izabranim studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Porsche Croatia se u ovaj plemeniti projekt uključila krajem 2019. godine stipendiranjem 10 studenata, a krajem 2021. obilježava treću godinu projekta.

Ova suradnja predstavlja nastavak društveno-odgovornog djelovanje tvrtke Porsche Croatia. Nakon više od 10 godina i 20 obnovljenih dječjih igrališta diljem Hrvatske, dajemo podršku akciji koja na tako značajan način direktno utječe na živote mladih ljudi koji zakonski gube pravo na dom i udomiteljske obitelji kada postanu punoljetni.