Strategijom "evolve 2030" Porsche Holding želi sudjelovati u održivom oblikovanju aktualne tranzicije u automobilskoj industriji i zajedno s Volkswagen grupom preuzeti vodeću ulogu u novom svijetu mobilnosti.

Potaknuti poduzetničkim pristupom, zaposlenici razvijaju rješenja usmjerena na kupca. Pritom osobna služba za kupce na licu mjesta zajedno s digitalnim aplikacijama čine okvir za jedinstveno iskustvo naših kupaca na raznim lokacijama.

Više od 34.900 zaposlenika u 29 zemalja glavni su oslonac Porsche Holdinga. Svojom stručnošću svakodnevno nastavljaju razvijati tvrtku - vođeni vizijom "Oblikovanje mobilnosti za bolju budućnost".

Mi u Porsche Croatia čvrsto vjerujemo da je mobilnost temelj za daljnji rast, kako osobni tako i profesionalni. A naša misija je pružanje vrhunske mobilnosti. Korisnike naših usluga želimo učiniti zadovoljnima u svakom pogledu, a osluškujući njihove potrebe, znanjem i kreativnošću u pronalaženju odgovarajućih rješenja stvaramo visoku razinu povjerenja. 

Kada govorimo o budućnosti, cilj cijele Volkswagen grupe je jasan: postati vodeći pružatelj električne i digitalizirane mobilnosti. Mi u Porsche Croatiji svjesni smo da je započelo iznimno važno razdoblje u tom pogledu te ulažemo velike napore kako bismo uveli cijeli niz novih usluga. Sve s ciljem aktivnog ulaganja u budućnost jer ne postoji tvrtka koja se bavi prodajom vozila i pritom tako aktivno ulaže u budućnost kao mi. Zajedno s Porsche Holdingom shvaćamo u kojem se smjeru kreće automobilska budućnost te u tom pravcu djelujemo, a sve kako bi naši korisnici imali potpuno i najbolje iskustvo za koji god se naš proizvod odlučili.