13.2.2024

Predstavljanje redizajniranog modela Škoda Octavia

  • Digitalna svjetska premijera planirana je za srijedu, 14. veljače u 10:00
  • Najprodavaniji model marke bit će predstavljen na platformi Virtual Studio i na službenim kanalima društvenih mreža društva Škoda Auto 
  • Platforma Virtual Studio pruža mogućnost digitalnog istraživanja redizajniranog modela Octavia
  • Bit će predstavljene verzije karoserije hatchback i Combi te Sportline i RS

 

Bliži se svjetska premijera osvježenog modela Škoda Octavia: društvo Škoda Auto otkrit će svoj najprodavaniji model u srijedu, 14. veljače u 10:00. Događanje će se održati na platformi Virtual Studio te će se prenositi i na Škoda Storyboard i službenom YouTube kanalu marke. 

 

Virtual Studio: istražite redizajnirani model Škoda Octavia

U srijedu, 14. veljače u 10:00, posjetitelji će na platformi Virtual Studio imati priliku po prvi puta izbliza pogledati osvježenu ponudu modela Škoda Octavia. Opsežno predstavljanje obuhvatit će verzije karoserije hatchback i Combi te Sportline i RS.

 

Kratki videozapisi, uključujući izjave stručnjaka i mnoštvo drugog informativnog materijala, pružit će pojedinosti o ažuriranjima vanjskog dizajna i unutrašnjosti modela, novim tehnologijama i različitim opcijama pogona. Najprodavaniji model marke može se pohvaliti moderniziranim izgledom, uz redizajnirani prednji i stražnji kraj te novodizajnirana prednja svjetla s Crystallinium elementima. Povrh toga, model Octavia dolazi s dodatno poboljšanim značajkama aktivne i pasivne sigurnosti.

 

Premijera će se prenositi na platformi Virtual Studio, gdje će se moći i pratiti kao i na Škoda Storyboard i službenim kanalima društvenih mreža marke Škoda: YouTube i X.