6.10.2022

6 godina jamstva za Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRU i Škodu te 5 godina jamstva za Volkswagen Gospodarska vozila

Tako će za sva isporučena vozila od 01. 09. 2022. godine pa nadalje produljeno jamstvo za osobna vozila Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Škoda važiti 6 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi), odnosno 5 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za Volkswagen Gospodarska vozila. Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će, osim dodatnog osnaženja imidža naših marki, zasigurno povećati i lojalnost markama za koje je zadužena Porsche Croatia. Ono što je jako bitno istaknuti je da je naše produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača, što znači da je naše produljeno jamstvo bez izuzetaka odnosno bez "sitnih slova". Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja naših vozila te vjerujemo da će i ovaj novi benefit u pogledu produljenja jamstva zasigurno pridonijeti jačanju imidža, ali i učvršćivanju pozicija brendova Porsche Croatije na hrvatskom tržištu automobila. Nesigurna vremena, povećanje cijena, sumnja u svaki potez, nedostatak povjerenja... Sve je to rezultat manjka dobrih vijesti i, nažalost, sve je veći broj onih koje ne bismo htjeli gledati, čuti, vidjeti. Međutim ne kaže se bez razloga da poslije kiše dolazi sunce. A evo i naznaka prvih "zraka sunca" te povratka osmijeha na lice, posebice onima koji svoju vjernost poklanjaju i koji će poklanjati brendovima Porsche Croatije. Naime, Porsche Croatia d.o.o. kao generalni uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda i Volkswagen Gospodarska vozila od 1. rujna 2022.g. odlučila je uvesti dodatnu pogodnost u vidu produljenog jamstva, i to 6 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za osobna vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Škoda 5 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za Volkswagen Gospodarska vozila.

Iako sva vozila naše grupacije ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tijekom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica vlasnike naših novih vozila štiti produljeno jamstvo. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebice u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, Porsche Croatia je odlučila produžiti jamstvo na svim svojim vozilima.

Tako će za sva isporučena vozila od 01. 09. 2022. godine pa nadalje produljeno jamstvo za osobna vozila Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Škoda važiti 6 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi), odnosno 5 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za Volkswagen Gospodarska vozila.

Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će, osim dodatnog osnaženja imidža naših marki, zasigurno povećati i lojalnost markama za koje je zadužena Porsche Croatia.

Ono što je jako bitno istaknuti je da je naše produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača, što znači da je naše produljeno jamstvo bez izuzetaka odnosno bez "sitnih slova".

Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja naših vozila te vjerujemo da će i ovaj novi benefit u pogledu produljenja jamstva zasigurno pridonijeti jačanju imidža, ali i učvršćivanju pozicija brendova Porsche Croatije na hrvatskom tržištu automobila.